Ели Гулдинг изтри акаунта си в Instagram след разпадането на брака

...
Ели Гулдинг изтри акаунта си в Instagram след разпадането на брака
Коментари Харесай

Ели Гулдинг изтри Instagram-а си след разпадането на брака ѝ

Ели Гулдинг изтри акаунта си в Instagram след разпадането на брака ѝ с Каспър Джоплинг.

Бившата двойка удостовери, че четиригодишният им брак е завършил през февруари, откакто се разбра, че Ели е траяла със сърф инструктора Армандо Перес. 

И в този момент наподобява, че Ели си взема отмора от обществените медии, защото нейният акаунт в Instagram (@elliegoulding) към този момент не е наличен за обзор. 

Ellie Goulding DELETES Instagram following the breakdown of her marriage to Caspar Jopling and moving out of their family home
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Ели имаше 14 милиона почитатели в платформата за шерване на фотоси и имаше 664 изявления, защото се радваше да осведоми почитателите си за живота си.

Съобщава се, че Ели и Каспар са живели настрана най-малко шест месеца, макар че са се опитвали да оправят нещата в името на сина си.

Приятели на двойката споделиха на MailOnline, че „ разводът е единственият излаз “ след раздялата им след две години битка за избавяне на връзката им.

Източници, близки до Ели, споделиха, че това не е идеалният край за нея, само че е „ единственият “, откакто са изчерпани всички благоприятни условия с Каспар.

Ели и Каспар се ожениха през август 2019 година в катедралата на Йорк с посетители от A-списъка, в това число Сиена Милър, Орландо Блум и Кейти Пери. 

Ellie Goulding's love life - from divorce to art dealer to hunky surfer fling
— Mirror Celeb (@MirrorCeleb)
За раздялата им се заприказва за първи път през юни 2023 година, когато източници твърдяха, че „ живеят разграничени “. 

След седмици на полемики за това по какъв начин ще разкрият раздялата си, екипът на поп звездата най-сетне разкри, че са прекарвали известно време разграничени - обвинявайки техните „ забързани графици “ за разпадането на брака им. 

Междувременно Ели за пръв път намекна за романса си с новия си мъж Армандо преди седмици с красноречива диря. 

И въпреки всичко двойката незабелязано разкри романса си предишния месец, когато споделиха фотоси в обществените медии на едно и също място.

Ели за първи път разгласява нейна фотография в Коста Рика през януари, като същия ден Армандо показа фотография, показваща същия декор - само че остави Ели отвън кадър.

Армандо и брат му са лицензирани инструктори и ръководят La Puente Surfhouse на плажа Playa Hermosa, предлагайки настаняване и уроци.

Ellie Goulding flashes abs in defiant Brit Awards red carpet appearance after confirming divorce
— Metro Entertainment (@Metro_Ents)
Вътрешен човек сподели пред The ​​Sun: „ Ели и Армандо изглеждаха доста влюбени .

„ Когато Армандо не преподаваше на Ели, той не можеше да държи ръцете си надалеч от нея и я придърпваше към себе си за прегръдка и целувка.

„ Ели изглеждаше блажено щастлива и се смееше и майтапеше с него, до момента в който се забавляваха в морето. “

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР